Ben jij op zoek naar een bungalowpark in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug? In dit blog hebben wij drie leuke bungalowparken voor je op een rijtje gezet. Allemaal op of vlakbij de Utrechtse Heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig gebied wat zeer geschikt is voor een vakantie binnen eigen land. Zowel voor een weekendje weg als een langere vakantie van minimaal een week. De omgeving biedt genoeg leuke activiteiten om een leuke vakantie te hebben. Ook de onderstaande bungalowparken hebben veel faciliteiten op het park waarvan je gebruik kan maken. Hieronder wat informatie over de 3 leukste bungalowparken, maar op Bungalows.nl vind je naast deze drie nog veel meer leuke parken. Via Bespaardeals boek je met korting op Bungalows.nl, altijd leuk om geld te besparen op je vakantie!

De Thijmse Berg

Dit vakantiepark is gelegen midden in het bos en staat bekend om zijn veelzijdigheid. Van jong tot oud kan zich hier prima vermaken. Het park is gelegen op korte afstand van De Utrechtse Heuvelrug. Ook beschikt het park over een binnenzwembad en wifi. Kortom een erg leuk park!

RCN Vakantiepark Het Grote Bos

Dit bungalowpark ligt op de natuurrijke Utrechtse Heuvelrug en beschikt over een groot aantal faciliteiten voor jong en oud. Ook heeft het park een zwembad. Dit park is zeer geschikt om te wandelen en/of fietsen op De Utrechtse Heuvelrug.

Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht is gelegen in het knusse en gezellig Doorn, vlakbij De Utrechtse Heuvelrug. Naast dit natuurgebied heeft de bruisende provincie Utrecht nog veel meer te bieden en ga je ongetwijfeld een heerlijke vakantie tegemoet in dit leuke vakantiepark.

Meer bungalowparken

Bovenstaande parken bekeken en nog niet overtuigd? Op de website Bungalows.nl vind je een zeer uitgebreid aanbod aan vakantieparken met prachtige bungalows. Daarnaast vind je leuke en goedkope acties en last minute aanbiedingen.

Pin It on Pinterest