Een dagje uit met je gezin of bedrijf? Dat is zeker op zijn plaats na een inspannende werkweek. Je kunt online heel wat website vinden met opties voor een onvergetelijk uitstapje met je gezin, collega’s of gewoon vrienden en kennissen.

Gezinsuitje

Samen met je gezin uitstapjes doen is niet alleen maar leuk en gezellig maar zorgt ook voor de bevordering van de onderlinge band binnen het gezin. De kinderen kunnen zich uitleven en vinden het heel heerlijk om met hun ouders uit te gaan. Een leuk uitstapje is bijvoorbeeld de Splashtour in Rotterdam. Met deze tour kun je heel wat bijzondere en mooie plekken van Rotterdam bezichtigen. Je rijdt rond in een amfibiebus. Daarna maakt de bus een splash in de Maas. De bus is dan ook een boot die zijn weg weet te vinden in het water van de Maas. Het is dus een varende bus waar je zeer enthousiast van zult zijn. Deze tour is zeer populair en vertrekt elke keer weer met een volle bus. Je krijgt tijdens de tour gezelschap van een gids die heel wat leuks kan vertellen over de stad Rotterdam. De tour duurt 1 uur lang.

Een ander leuk gezinsuitje is de Tulpenroute Flevoland. Hier kun je kennis maken met de veelzijdigheid van Flevoland en wordt er ook activiteiten aangeboden zodat je volop kunt genieten en veel kunt over Flevoland. De routes tussen de bloemenzee van tulpen kun je afleggen te voet, met de fiets of met de auto. De tulpen komen niet allemaal op hetzelfde moment uit maar met al die activiteiten die er te doen valt wordt het zeker een leuke belevenis.

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes organiseren voor je medewerkers is een manier om ze te motiveren en de waardering te geven voor hun inzet en de geleverde prestatie. Je kunt een leuk bedrijfsuitje organiseren naar Outdoor Belevingspark waar je tal van activiteiten kunt ontplooien. Je kunt er 4 uur lang activiteiten doen en er is keuze zat. Je kunt vlotten bouwen, kanoën en standing paddling zijn net enkele activiteiten die je kunt doen in groepsverband om zodoende teamwork te stimuleren. Daarnaast kun je ook nog boogschieten, quadrijden, op de klimwand, mountainbiken. Kortom er is te veel om op te noemen.

Betaling

Bovengenoemde uitstapjes kun je online reserveren alsook online betalen met je creditcard. Online betalen is een gemak want je hoeft niet met te veel geld op zak lopen, het is veilig en je vermijd het lang wachten voor je ticket.

Pin It on Pinterest