Op reis of op vakantie gaan met een groep is natuurlijk een fantastische ervaring. Helaas is dat niet altijd haalbaar, vanwege drukke planningen, oplopende kosten en verschillende wensen. Gelukkig zijn er nog genoeg activiteiten die je gewoon in Nederland kunt doen, waardoor je toch een onvergetelijke dag hebt! In dit blog hebben we een top drie van activiteiten uitgezocht om van je groepsuitje een fantastische ervaring te maken.

Escape Room

De escape room is een activiteit die al meerdere jaren achter elkaar blijft groeien in populariteit. Ze schieten nog steeds door heel het land als paddenstoelen uit de grond, met de meest uiteenlopende thema’s. Dat komt omdat het een activiteit is die voor mensen van jong tot oud geschikt is en vol met spanning en uitdaging zit. Ook duurt het nooit heel lang: de meeste escape rooms hanteren een tijdslimiet van een uur. Bij de wat grotere organisaties hebben ze verschillende kamers die variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor het ook leuk is voor mensen die het nog nooit gedaan hebben, of juist al een aantal keer.

Kookworkshops

De ideale activiteit voor de mensen die van lekker eten houden en ook wat willen leren. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende kookworkshops waar je uit kan kiezen. Denk aan workshops voor de Indische keuken, de perfecte BBQ of de lekkerste vis. Bij een van de vele mogelijke kookworkshops ga je onder begeleiding van een chef-kok aan de slag met je eigen avondeten. Een groot voordeel van deze activiteiten is het diner wat er al bij inbegrepen zit.

Meerkamp competitie

Dit is niet echt één activiteit, maar een verzameling van verschillende activiteiten die je volledig zelf kunt samenstellen. Bij de wat grotere organisaties heb je vaak arrangementen met keuze uit meer dan 20 unieke activiteiten. Zo zorg je ervoor dat je een perfect dagje uit kunt creëren, helemaal afgestemd op de mensen in het gezelschap. Bij een bedrijfsuitje kun je bijvoorbeeld denken aan opties waarbij samenwerken en teambuilding centraal staat. Wil je wat meer actie? Kies dan voor een combinatie van quad rijden, kruisboog schieten en abseilen.

Actief Museum

Een museum kan saai zijn. Maar een actief museum waar je zelf dingen kunt doen is altijd leuk. Denk aan Nemo of Batavialand in Lelystad

Pin It on Pinterest