Prachtige landschappen vind je overal ter wereld. Elk land heeft unieke prachtige locaties. Een van de mooiste landen in de wereld is Canada. Canada is een groot land waardoor er een hoop te ontdekken is. Er zijn verschillende manieren om Canada te ontdekken. Je kunt naar de hoofdstad gaan en deze bekijken, of met een groepsreis meegaan en alles voor je laten uitstippelen. Ook kun je een auto- of camperreis door Canada maken. Wij hebben de mooiste locaties voor je uitgelicht.

Niagara Falls

De bekendste watervallen van de wereld zijn Niagara Falls. Niagara Falls bestaat uit drie watervallen. Deze vind je op de grens tussen Amerika en Canada. De watervallen zelf zijn al prachtig om te zien, maar ook rondom de watervallen is een hoop te beleven. Er zijn verschillende hotels en restaurants in de buurt en er worden vaak evenementen in de buurt georganiseerd. Ook zijn er meerdere keren per maand spectaculaire vuurwerkshows bij de watervallen.

De grootste stad van Canada: Toronto

Toronto is niet de hoofdstad van Canada, maar het is wel de grootste stad van het land. In en rondom de stad is daarom een hoop te doen. In de stad zelf kun je winkelen, eten en er zijn verschillende bezienswaardigheden. Een daarvan is de CN Tower, vanaf deze toren heb je een prachtig uitzicht over de stad. Ook kun je in Toronto prachtige wandelingen maken en er zijn verschillende musea te bezoeken. Tenslotte is ook het eiland vlakbij Toronto, Toronto Island, erg leuk om een keer heen te gaan.

Het westen van Canada

Niagara Falls en Toronto vind je allebei in het oosten van Canada. Het is echter ook fantastisch om door het westen van Canada te reizen. In het westen van Canada vind je de stad Vancouver. Deze stad leent zich perfect voor een fietstour en ook het Vancouver Aquarium is een leuke ervaring. Ook vind je in het westen, Tofino. Hier kun je boottochten maken waarbij je walvissen kunt spotten. Tenslotte zijn er in het westen van Canada prachtige wijngaarden en ook zijn er enorm veel prachtige plekken waar je kunt wandelen.

Pin It on Pinterest