Wanneer je een dagje uit gaat  in Utrecht is het goed om de Utrechtse Heuvelrug er ook eens bij te pakken. Dit is een plek waar je gezond kunt genieten van prachtige natuur. Dit koppelen we natuurlijk graag aan hun gezond maaltje. En dat is sushi. Lees deze blog om te ontdekken waarom het een goede combinatie is. Oh, sushi bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Voor als je in een wat minder actieve bui bent. 

Sushi en genieten van de natuur

Veel mensen houden van sushi dat komt omdat het zeer gezond is. De laatste jaren zijn er heel veel sushirestaurants bijgekomen, waardoor je veel keus hebt. In deze blog willen we je vertellen waarom sushi zo leuk is en waarom je er zo van kunt genieten. Lees snel met ons verder en doe je voordeel ermee, zodat je met familie en vrienden kunt genieten van een heerlijk avondje uit in het sushirestaurant. Natuurlijk is het erg goed om bijvoorbeeld voor of na de maaltijd een mooie wandeling te doen in een natuurgebied. Op deze manier kom je weer even helemaal tot jezelf en kan het eten goed zakken. Het is goed voor de spijsvertering om in de natuur te lopen. Als je dan toch in Utrecht bent en in de buurt het schitterende natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug ligt, waarom zou je daar niet heen gaan? Precies, dus gewoon lekker naartoe ga!

Waarom is sushi gezond?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom sushi gezond is. Een daarvan is dat er veel gezonde vetzuren in vis zitten en natuurlijk zit veel vis in sushi. Daarnaast kun je ook veel groenten bestellen in het sushirestaurant waardoor je veel vitamine binnenkrijgt. Dit maakt sushi bijzonder gezond en je voelt je ook lekker fit wanneer je het sushirestaurant weer verlaat. Vergelijk dit maar eens met een McDonald’s; pfff. Natuurlijk is het wel zo dat ook bij sushi een aantal regels gelden als het over eten gaat. Je moet je niet helemaal volproppen met sushi omdat dit natuurlijk averechts werkt en je kan dan juist weer niet met een fijn gevoel het restaurant uitgaat. Een slimme tip is om gerechten te delen met elkaar en bijvoorbeeld geen bier te drinken waar je heel vol van wordt.

Pin It on Pinterest