Op vakantie en een hond? Vaak blijkt dit lastiger dan gedacht. Natuurlijk wil je je trouwe viervoeter niet achterlaten, maar hij mag ook niet overal mee naar toe. Op Strand49 hebben ze een oplossing: een huisje aan zee met de hond. De hond is op de hele camping welkom, dus of u nu gaat voor kamperen of glamping; uw huisdier mag gewoon mee.

Omgeving van huisje aan zee met hond

Vaak bent u als hondenbezitter beperkt in de activiteiten in de omgeving. Bij Strand49 is dit absoluut niet zo! Uw hond is welkom op de stranden, die op een paar minuten loopafstand liggen. Buiten het hoogseizoen mag de hond hier lekker los rennen, tijdens het hoogseizoen moet de hond aangelijnd zijn tot 8 uur ’s avonds. Dat betekent dat u dus echt met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke zonnige stranddag en als het weer het niet toelaat kunt u gaan voor een fijne wandeling over het strand en in de duinen. Ook in de dorpjes rondom Strand49 is genoeg te doen. Dat betekent dat u zich geen moment hoeft te vervelen en kunt genieten van uw huisje aan zee met uw hond.

Glamping of camping

Niet iedereen houdt van kamperen. Veel mensen houden wel van de vrijheid, rust en ruimte die het kamperen met zich meebrengen maar niet van de ‘rompslomp’ die erbij komt kijken. Met een huisje aan zee met hond zit u dan goed! Glamping noemen we dat. Een mix tussen glamour en camping. Je hebt je eigen huisje met eigen badkamer, toilet, keuken en overdekt terras met verlichting. Bovendien is gesleep met beddengoed en handdoeken ook niet nodig; dit is inclusief op deze camping.

Benieuwd of er een huisje aan zee met hond vrij is tijdens jouw vakantieperiode? Neem dan vrijblijvend contact op met de camping. Zij doen er alles aan om jouw vakantiegevoel te optimaliseren!

Pin It on Pinterest