Heb je binnenkort een teamuitje? Of wil je graag met je vrienden of vriendinnen wat leuks gaan doen? Gelukkig is er in de provincie Utrecht genoeg leuks te doen. In deze blog geven we je een paar heel leuke tips met wat er te doen is in de meest centraal gelegen regio van Nederland.

Bootje varen

De provinciehoofdstad heeft prachtige en gezellige grachtjes waar je in de lente en de zomer erg fijn kunt varen. Je hoeft hier zélf geen boot voor te hebben: je kunt gewoon een boot huren. Wat tegenwoordig ook erg populair is, is een sloep huren in Utrecht.

Kamperen

Wil je genieten van de mooie natuurrijke omgeving die je kunt vinden in de provincie Utrecht? Dan kun je kamperen op één van de vele campings die Utrecht rijk is. Als je een échte natuurliefhebber bent kun je natuurlijk ook naar een natuurkamping, waar je met je tent écht in de natuur slaapt.

The Maxx

The Maxx is een erg bekende feestlocatie in Veenendaal. Je kunt er een heleboel leuke dingen doen zoals indoor karten, springen in het trampolinepark, lasergamen, ontsnappen uit een escape room of probeer het in een kwartiertje voor elkaar te krijgen in een flashcape room! Verder heeft The Maxx glow in the dark midgetgolf, darting, poolen en natuurlijk een restaurant.

Dierenpark Amersfoort

Wanneer is de laatste keer dat je in een dierentuin bent geweest? Waarschijnlijk is het al best een poos geleden. Dierenpark Amersfoort is een erg leuke manier voor jong en oud om oog in oog te staan met ’s werelds mooiste dieren zoals tijgers, paradijsvogels en vlinders.

Paleizen bezoeken

Nederland is nog best wat paleizen rijk! Ook in de provincie Utrecht kun je mooie paleizen bezichtigen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het 19e -eeuwse paleis Kasteel de Haar wat nét een echt kasteel lijkt. Ook het beroemde paleis Soestdijk ligt in de provincie Utrecht, in de gemeente Baarn om precies te zijn.

Pin It on Pinterest