Zojuist heb je een lekkere en gezonde wandeling gemaakt. Nu de wintermaanden in zicht komen, is het belangrijk om je voeten te vertroetelen, zodat ze weer lekker kunnen opwarmen. In deze blog kom je erachter welke tools jou daarbij kunnen helpen. 

Tool 1: kleine verwarming voor je voeten

Elektrische voetenzakken? Ja, je leest het goed. Tijdens de koude wintermaanden kan deze handige tool jou helpen zodat je er weer warmpjes bij gaat zitten. 

Als je de voetenzak gaat gebruiken, zorg er dan voor dat je op een bank gaat zitten of op een andere zitmogelijkheid. Zo zit je lekker comfortabel. Deze voetenzak is te gebruiken voor één of twee personen, zodat je voeten weer lekker warm worden.

Tool 2: nog een manier van verwarmen

De ouderwetse maar ook de leukste manier. Hierbij kan jij jezelf en de rest van je familie verwennen en lekker laten opwarmen. Gooi hout in de openhaard of zet hem lekker aan met een afstandsbediening, zet een lekker muziekje op, maak een toastjesbord en de gezelligheid is weer terug. Of doe gewoon lekker de verwarming aan. 

Tool 3: laagjes opbouwen

Doe kleding aan, doordat met laagjes op te bouwen. Bijvoorbeeld: een hemdje met daaroverheen een effen T-shirt en doe dan een dikke trui aan. Het scheelt ook om gewoon lekker een stel pantoffels aan je voeten te doen.   

Tool 4: neem een bad

Heb je het ontzettend koud? Voordat je een warm bad neemt, zet de verwarming in je badkamer of slaapkamer lekker op een hoge temperatuur. Nu is het tijd voor een warm bad, hierdoor gaat het bloed meer door je lichaam stromen. Hierdoor krijg je het sneller warm. Nadat je in bad hebt gelegen, kan je het beste iets warms aantrekken. Dit zijn dingen als een warme trui aan of een warm vest.

Tool 5: grote verwarming voor je voeten

Het helpt ook om als je in je oude of nieuwe huis een vloer wilt aanleggen, waarbij je een vloerverwarming laat installeren. Het kost helemaal niet zoveel geld en heb je lekkere warme voeten. Dat is pas fijn. 

Ben je op zoek naar iemand die een laminaatvloer wilt leggen? Klik dan op de volgende link om te kijken of dit bedrijf bij je past. https://www.laminaat-plaza.nl/ 

Pin It on Pinterest